Verzending:
Pins4you weet hoe het voelt om lang te wachten op dat ene pakketje met de pins die je zo graag wilt dragen..
Zo willen wij deze zorg van je schouders laten vallen door de pins die voor 15:00 uur zijn besteld de volgende werkdag met behulp van PostNL aan huis te leveren! Ideaal toch? Wear what you want, Whenever you want!
 
Verzendkosten:
Pins4you snapt dat wanneer je de perfecte pins hebt gevonden je niet voor onverwachte verassingen wilt komen te staan. Daarom geeft Pins4you de exacte verkoopsprijs aan voor elke pin. Zo zijn de verzendkosten gratis waardoor u aan het einde van de kassa niet in aanraking komt met extra kosten. Great service for a great pin!
 
Retourneren
Is uw aankoop niet naar wens? Laat het ons weten om zo onze service te verbeteren!
Zo maken wij het retourneren voor jou graag gemakkelijk, jij ook voor ons? Vul de reden van je retournering in op de verkregen factuur en stuur deze mee met je retournering.

Beschadiging? This can't be happening!
Is jouw pin beschadigd op je huisadres aangekomen? Dat kan natuurlijk niet! Om je bij dit probleem optimaal te helpen hebben we je ordernummer, gegevens en een foto nodig van de pin waarbij de beschadiging goed te zien is. Vul deze in op het Service & Contact formulier. Vervolgens zullen wij ons best doen om jou te voorzien in een goede oplossing. 

Verzending & retour aankoopbedrag
Foutjes maken is niet leuk, maar wel menselijk! Bewaar daarom altijd verzendingsbewijs bij het retourneren om mogelijke problemen te voorkomen. Wanneer wij uw pakket in goede staat hebben ontvangen, verkrijgt u per mail een bevestiging zodat u niet in onzekerheid verblijft. Zo ontvangt u uw aankoopbedrag binnen 5 werkdagen retour. Hierbij liggen de retourneerkosten bij de koper.

Adres
Retourneer de pins onbeschadigd en wel naar het volgende adres:
Pins4you
Mettaweg 20
7339 ES Apeldoorn - Ugchelen